Selskaber / Forretter

Forretter

TRADITIONELLE FORRETTER A KR 78,00

  • Klar suppe, med kød og melboller.
  • Asparges suppe, med kødboller.
  • Tarteletter eller skal, med høns eller rejer.
  • Rejecocktail, serveret med brød og smør.
  • Udvalg af fisk og skaldyr, serveret med sauce verte, plukket salat og flutes. (Tillæg kr 30,00)

FORÅRSFORRETTER A KR 98,00

  • Hvide og grønne asparges med sauce mousseline, kørvel og fynsk skinke. (hvis danske efter ca. 10. maj tillæg kr 25,00)
  • Ovnbagt pighvar med blommetomat, fennikel og citrus beurre blanc.
  • Grøn risotto med stegt vagtelbryst, parmesan og persillepesto.
  • Kartoffelsuppe med stegte kammuslinger, ramsløg og bacondrys.

SOMMER FORRETTER A KR 98,00

  • Carpaccio af okse med parmesan, croutons, trøffelolie og sommersalat.
  • Bagt helleflynder serveret med ærter francaise og tomat-kapers beurreblanc.
  • Cannelloni af røget laks serveret med rygeostcreme, karse, radiser og rugbrødsknas.
  • Iskold gazpacho Andaluze med havtaske i svøb, agurk og oliven (tillæg kr 25,00)

EFTERÅRS FORRETTER A KR 98,00

  • Urtegravad laksmed purløgscreme, fennikel-æble salat og sprød rugbrød.
  • Tørret vildgåsebryst med tørrede tranebær, valnøddevinaigrette, parmesan og salat.
  • Paupiette af rødtunge med dampede blåmuslinger, vinterurter og smørpisket citrussauce.
  • Græskarsuppe med havtaske, ristede kerner og cremefraiche.

VINTER FORRETTER A KR 99,00

  • Carpaccio af røget tun med citrussalsa, ristet mandel, syltet piment og små salater.
  • Dampet rødtunge med æblesalat, spinat og rieslingsauce.
  • Ølbraisseret svinekæbe med rødbede, hvedekernerissotto og portobellosvampe. (Tillæg kr 30,00)
  • Cremet jordskokkesuppe med ristet kammusling, bacondrys og persilleolie.
 
Priserne er for minimum 20 couverter
Vi kan untagelsesvis lave retter ned til blot 15 couverter.
 Prisen stiger kr 15,00 per couvert under 20.
Holms ApS | CVR: 10032660 | Algade 60, 5500 Middelfart  | Tlf.: 64410131