Restaurant / JULEFROKOST 2018
JULEFROKOST 2018
Bestil bord nu, så kan du vælge og vrage.
 
Serveret ved bordene i passende tempo:
 
 
Min. 2 couverter:
 
Marineret sild med karrysalat.
Lun stegt sild i lage med peberrod. 
Røget ål med purløgsæg.
Smørstegt fiskefilet med husets remoulade.
Røget laks med lun spinatfløde.
 
***
Rigtig fynsk æbleflæsk.
Lun leverpostej med bacon og champignon.
Confiteret and med svedske og æblekompot.
Sprængt ribbensteg med rødkål.
Sønderjysk kålpølse med grønlangkål.
 
***
Ost med druer.
Ris á lamande med kirsebærsauce.
 
***
 
Pris per COUVERT kr 398,00
 
- JULEFROKOSTDAGE fra kl 18.00:
- Fredag den 16. november - ledig
- Lørdag den 17. november - ledig
- Fredag den 23. november - ledig
- Lørdag den 24. november - ledig
- Fredag den 30. november - ledig
- Lørdag den 01. december - ledig
- Fredag den 07. december - ledig
- Lørdag den 08. december - ledig
- Fredag den 14. december - ledig
- Lørdag den 15. december - ledig
 
Julefrokost kan bestilles til min. 6 couverter
på alle dage til frokost og aften fra 18. november
til og med den 22. december.
Der skal bestilles senest dagen før arrangementet,
der betales for det antal der er bestilt og dækket op til. Antallet kan justeres samme dag inden kl 12.00
Venligst husk at ringe 64410131.
 
 
 
Holms ApS | CVR: 10032660 | Algade 60, 5500 Middelfart  | Tlf.: 64410131